Ontwerp

 

bullet Woningbouw
•Een goed idee is natuurlijk mooi. Maar u moet er eerst voor zorgen dat uw ideeën en plannen vertaald naar een duidelijke bouwtekening. We zijn geen bouwer van klassieke cataloguswoningen. We bouwen uw huis wel efficiënt en altijd op basis van een persoonlijk ontwerp. Dat begint met een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We brengen daarbij uiteenlopende zaken in beeld die voor het ontwerp van uw eigen huis belangrijk zijn,van gezinssamenstelling en woonstijl tot mogelijkheden van uw kavel en specifieke woonwensen. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en onze kennis.

•Ook als u reeds een ontwerp heeft of als het om een kleine verbouwing gaat dan zorgen wij voor de benodigde bouwtekeningen en berekeningen. Na een oriënterend gesprek waarbij wij uw wensen inventariseren kunnen wij aan de slag. De eerste ideeën worden uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Nadat wij er met u uit zijn over hoe het gebouw of de verbouwing er uit komt te zien, hoe groot dat het gebouw wordt en wat voor soort materialen we gaan gebruiken, beginnen wij aan het definitieve ontwerp. Desgewenst verzorgen wij voor u de aanvraag bij de gemeente voor de diverse vergunningen, dit bespaart u heel veel papieren werk.


bullet Utiliteits- en agrarische bouw
Praet is een kwaliteitsverlener in alle facetten van de bouw waarronder ook de utiliteits-,industrie- en agrarische bouw. Wij hebben ruime ervaring in diverse branches. Daarbij valt te denken aan kantoorruimtes, magazijnen, koelhuizen,loodsen, diverse bedrijfspanden, etc.
We streven ernaar ervaring te combineren met vernieuwing. Wij scholen ons daarom voortdurend bij zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste richtlijnen, inzichten en technieken.

bullet Advies - Consulting
Praet wil klanten op de kortst mogelijke tijd, de meest effectieve oplossing aanbieden voor bouwproblemen. Ons bouwkundig ingenieur zal het probleem onderzoeken en vervolgens deskundig advies geven om het probleem te verhelpen.

Door ons vakkundig ingenieursbureau onderscheiden wij ons van andere aannemers door het aanbieden van ontwerp en uitvoering in 1 pakket ! Wij werken met moderne softwarepakketten om het ontwerp zo efficiënt mogelijk te maken.


architect